VDO Nieuwsbrief

Beter Bewegen voor Senioren naar KnA Gebouw

De lessen Beter Bewegen voor Senioren worden in het dit seizoen gegeven in het KnA-gebouw in de Legmeer. Het KNA-gebouw ligt in Uithoorn meer centraal dan de Brede School waar de lessen het afgelopen jaar plaatsvonden. Op deze manier wil VDO Sport die lessen toegankelijk maken voor een grotere groep mensen. De lessen blijven plaatsvinden op dinsdagmiddag van 15.30 tot 16.30.

Sporten is ontspannen!

Zin om weer eens lekker te zweten tijdens een actieve Zumba Dance Workout?
Of liever werken aan een lenig lichaam en een ontspannen geest met Pilates, Bodyshape of Poweryoga? Dat kan altijd. Kom eens kijken bij VDO Sport of doe een les mee. Iedereen is altijd van harte welkom. Na de les krijg je een inschrijfformulier mee. We zien je graag bij een van onze lessen!

Zumba!
Op maandagavond wordt er een Zumba-Dance Work Out les gegeven in de gymzaal in de Brede School. muziek waarbij je conditie met sprongen vooruit gaat en je tegelijkertijd al je spieren traint! Elke les besteden we natuurlijk ook een kwartiertje aandacht aan oefeningen voor buik, heupen, billen en benen waarna we afsluiten met een ontspannende cooling-down.
Deze les is van 19.30 – 20.30 uur. Daarna volgt een uur Pilates les.

Comments are closed.