Nieuwsbrief april 2016

Volg ons op facebook! 

Sedert enkele weken heeft VDO Sport een eigen facebook pagina. Volg ons op facebook voor het laatste nieuws, de leukste lessen en de pittigste trainingen! De pagina wordt verzorgd door Marina Hommes, lid van de Pilates Plus training op donderdagavond.

De zomer komt eraan! Ga met extra training voor de vorm die bij je past!

De eerste mooie lentedagen zijn er al geweest. De hoogste tijd om de winter af te schudden en in topvorm de zomer in te gaan.  VDO Sport biedt tal van lessen waarin je kunt werken aan je conditie, je bodyshape of je ontspanning.  Allemaal onder deskundige begeleiding van enthousiaste en ervaren docenten. En voor een schappelijk tarief.  Zo kun je voor slechts 90 euro per jaar een 2e lesuur naar keuze volgen.  Wie nu kiest voor een 2e lesuur, betaald tot 11 juli maar 25 euro!

Gevarieerd trainen is belangrijk. Naast diversiteit, zorgt een nieuwe trainingsvorm vaak voor een extra trainingsprikkel. Het lichaam moet zich meer inspannen bij een training die het nog niet kent. Ook heeft elke training zijn eigen aandachtpunten. Reden genoeg om naast je bestaande training, een nieuwe uitdaging te proberen? Kom dan langs tijdens de Open Huis Week in de eerste week na de meivakantie en probeer eens een andere training tijdens een gratis proefles!

Wie komt ons versterken? Afwisselend trainen met Pilates Plus.

Conditie, spierkracht, lenigheid en ontspanning ze komen allemaal aan bod in de nieuwe Pilates Plus training op donderdagavond.

Maak kennis met deze prettige vorm van Pilates waarbij de oefeningen op een vloeiende manier worden uitgevoerd. Dit zorgt voor extra training van je spieren, een betere bodyshape èn een betere conditie.  In deze les gebruiken we ook oefenvormen uit de Yoga, Medau en Relaxercise. Elke les wordt afgesloten met een heerlijke ontspanningsoefening.

De les wordt gegeven in de gymnastiekzaal van de Bovenboog gelegen aan de Prinses Christinalaan in het Thamerdal.

Volleybaltraining XL lekker op gang!

De volleybaltraining XL is inmiddels goed op dreef.  De training heeft versterking gevonden met een flink aantal nieuwe deelnemers en, zoals op de foto te zien is, elke dinsdagavond spatten de vonken eraf!

Comments are closed.